Privacyverklaring

Uw privacy is voor Budgetschilderij van groot belang. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel Budgetschilderij.nl doen met informatie die verzameld wordt.

Afhandelen bestelling
Wij gebruiken uw persoonsgegevens als u bij ons een bestelling plaatst om deze goed af te kunnen handelen. Hiervoor gebruiken wij uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en factuuradres. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht). Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn.

Contactformulier en nieuwsbrief
Met het contactformulier kun u ons vragen stellen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer, naam en adres. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie. Als u onze 3-maandelijkse nieuwsbrief ontvangt gebruiken wij uw e-mailadres om deze te kunnen versturen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldmogelijkheid. Uw e-mailadres wordt bewaard tot u het abonnement opzegt.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die bij een terugkerend bezoek niet opnieuw hoeft in te vullen. Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies. De duur van de opslag kunt u zelf zien in het overzicht van de cookie-instellingen van uw webbrowser. U kunt desgewenst via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die sommige van uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Voor het bezorgen van de bestellingen werken wij samen met DHL Parcel en PostNL. Wij geven uw naw-gegevens aan deze bezorgdiensten om uw bestelling te laten bezorgen.

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Deze cookies van Google Analytics worden gebruikt om te zien hoe de website wordt gebruikt en waar bezoekers op de website vandaan zijn gekomen, zodat we de website kunnen verbeteren. Google Analytics gegevens zijn standaard altijd anoniem. Wij hebben een verwerkerovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat Google mag bijhouden

Onze website wordt gehost bij MyOnlineStore B.V. Bij iedere aanvraag van een webpagina slaat de webserver van MyOnlineStore alleen een zogenaamd webserver logbestand op, bijvoorbeeld de gevraagde webpagina, uw IP-adres, datum en tijd van het ophalen, hoeveelheid gegevens, en de verzoekende provider (access-gegevens) Wij hebben een verwerkerovereenkomst met MyOnlineStore gesloten. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om een probleemloze werking van de webpagina te garanderen.

In onze webwinkel is een Facebook button opgenomen. Als u ons liket verzamelt deze dienst  persoonsgegevens.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens, klacht indienen
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. U heeft de volgende rechten: uitleg krijgen over en inzage krijgen in welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen, laten corrigeren van fouten, laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens, en bezwaar maken tegen een bepaald gebruik. Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Budgetschilderij. Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Correspondentieadres:
Budgetschilderij, Knapzaksteeg 3, 3882 TG Putten

info@budgetschilderij.nl

Laatst bijgewerkt: 25 mei 2018

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

Rembrandt, De verloren zoon € 349,00 € 299,00

Gastenboek

  • 25-09-2018 - Geachte Hans Steenbergen,

    Allereerst een hele vlotte levering.
    Wat een mooi handgeschilderde...  lees meer
  • 24-09-2018 - Beste,

    Ik heb gezien, dat julle het schilderij JAN VAN EYCK...  lees meer
  • 20-09-2018 - Is het eerste getal de breedte maat of de lengtemaat.Bij...  lees meer
Plaats een bericht
© 2007 - 2018 Budgetschilderij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit. Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: 1. Winkelwagen (functionele cookie): onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. 2. Cookiekeuze (functionele cookie): onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. 3. Google Analytics (tracking cookie): meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. 4. Facebook (social media cookie): met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'; deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Hoe kunt u cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instellingen van uw browser.