Privacyverklaring

Uw privacy is voor Budgetschilderij van groot belang. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel Budgetschilderij.nl doen met informatie die verzameld wordt.

Afhandelen bestelling
Wij gebruiken uw persoonsgegevens als u bij ons een bestelling plaatst om deze goed af te kunnen handelen. Hiervoor gebruiken wij uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en factuuradres. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht). Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn.

Contactformulier en nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer, naam en adres. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie. Als u onze 3-maandelijkse nieuwsbrief ontvangt gebruiken wij uw e-mailadres om deze te kunnen versturen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldmogelijkheid. Uw e-mailadres wordt bewaard tot u het abonnement opzegt.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die bij een terugkerend bezoek niet opnieuw hoeft in te vullen. Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies. De duur van de opslag kunt u zelf zien in het overzicht van de cookie-instellingen van uw webbrowser. U kunt desgewenst via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die sommige van uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Voor het bezorgen van de bestellingen werken wij samen met DHL Parcel en PostNL. Wij geven uw naw-gegevens aan deze bezorgdiensten om uw bestelling te laten bezorgen.

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Deze cookies van Google Analytics worden gebruikt om te zien hoe de website wordt gebruikt en waar bezoekers op de website vandaan zijn gekomen, zodat we de website kunnen verbeteren. Google Analytics gegevens zijn standaard altijd anoniem. Wij hebben een verwerkerovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat Google mag bijhouden

Onze website wordt gehost bij MyOnlineStore B.V. Bij iedere aanvraag van een webpagina slaat de webserver van MyOnlineStore alleen een zogenaamd webserver logbestand op, bijvoorbeeld de gevraagde webpagina, uw IP-adres, datum en tijd van het ophalen, hoeveelheid gegevens, en de verzoekende provider (access-gegevens) Wij hebben een verwerkerovereenkomst met MyOnlineStore gesloten. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om een probleemloze werking van de website te garanderen.

In onze webwinkel is een Facebook button opgenomen. Als u ons liket verzamelt deze dienst persoonsgegevens.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens, klacht indienen
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. U heeft de volgende rechten: uitleg krijgen over en inzage krijgen in welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen, laten corrigeren van fouten, laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens, en bezwaar maken tegen een bepaald gebruik. Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Correspondentieadres:
Budgetschilderij, Knapzaksteeg 3, 3882 TG Putten

info@budgetschilderij.nl

Laatst bijgewerkt: 25 mei 2018

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

© 2007 - 2021 Budgetschilderij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel