Werkwijze en prijzen

Al onze schilderijen zijn 100% handgeschilderd met olieverf op schilderscanvas. Dat geldt voor zowel de reproducties als de schilderijen aan de hand van uw favoriete foto.

Kwaliteit

U koopt bij Budgetschilderij zo voordelig een kwaliteitsschilderij omdat wij samenwerken met Aziatische topschilders, geselecteerd op basis van betrouwbaarheid, snelheid, prijs en vooral kwaliteit. De door ons geselecteerde kunstschilders hebben allemaal een uitstekende kunstopleiding genoten, bezitten een jarenlange ervaring en hebben zich gespeciliseerd in één bepaalde kunststroming of beroemde schilder. Met 9 jaar ervaring weten wij precies welk schilderij we door welke schilder moeten laten maken. Daarom krijgt u een exacte replica van het originele schilderij.

Prijzen

Bij elk schilderij staan de kosten vermeld. Beroemde reproducties koopt u bij Budgetschilderij vanaf € 199,-. Een schilderij van uw favoriete foto kost vanaf € 329,-. Onze prijzen zijn exclusief verzendkosten van € 9,95 per bestelling. Bij een formaat dat groter is dan 90*120 cm (Nederland en België) of 60*90 cm (andere landen) kan een verzendtoeslag gelden.

Opspan- en inlijstservice

Uw schilderij wordt standaard opgespannen op een houten schilderijframe (spieraam), zonder extra kosten. Na uw bestelling ontvangt u van ons een mail met de vraag of u het doek met doorgeschilderde zijkanten opgespannen wilt hebben (als u het schilderij zonder lijst op wilt hangen) of met witte zijkanten (als u het schilderij in wilt lijsten). Wilt u het schilderij liever opgerold in een koker thuisgestuurd krijgen, dan kunt u dat bij uw bestelling in het mededelingenvak aangeven. U ontvangt dan 5% korting.

Graag verzorgen we ook een fraaie schilderijlijst voor u. U vindt onze lijsten op de pagina http://www.budgetschilderij.nl/c-68069/schilderijlijsten/.

        vangoghingelijst.jpg

Op onze site vindt u reproducties van werken van beroemde kunstschilders als Vermeer, Rembrandt, Van Gogh en Klimt. Wilt u een reproductie van een schilderij dat niet op deze site staat, of van een andere kunstenaar? Wij kunnen elk schilderij leveren waarvan de maker minimaal 70 jaar geleden is overleden. Vraag ons svp vrijblijvend om een prijsopgave.

Verzending

Nadat uw schilderij gereed is wordt deze veilig verpakt en vervolgens naar Budgetschilderij verstuurd waar we een laatste kwaliteitscontrole doen en eventueel uw schilderij inlijsten. Ongeveer zes a zeven weken na uw bestelling heeft u uw schilderij in huis. Bij uw schilderij ontvangt u van ons een factuur. U maakt vervolgens het factuurbedrag over op ons bankrekeningnummer NL12INGB0004582666 ten name van Budgetschilderij. In uitzonderingsgevallen, bijvoorbeeld bij een heel grote order, kunnen wij een aanbetaling vragen.

Voor een aantal doeken is de levertijd maximaal één week, omdat we deze op voorraad hebben. Kijkt u hiervoor op de pagina's "Direct leverbaar" en "Aanbiedingen".

Onze missie

Vanuit een achtergrond als historicus en een voorliefde voor schilderkunst is Hans Steenbergen in 2007 begonnen met het verkopen van reproducties van beroemde schilderijen. Inmiddels verkopen wij honderden schilderijen per jaar aan tevreden klanten. Budgetschilderij is een onderneming die zich richt op het verkopen van betaalbare schilderijen. Dat doen wij door de kosten laag te houden. Zo kunt u genieten van een echt kunstwerk tegen een aantrekkelijke prijs.

Met vriendelijke groet,

museedorsaymonet.jpg

Hans Steenbergen, Directeur.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

Gastenboek

  • 16-12-2017 - Zouden jullie ook een Ans Markus kunnen vervaardigen? lees meer
  • 14-12-2017 - Kunt u voor ons een replica verzorgen van de schilder...  lees meer
  • 08-11-2017 - We hebben de Moerbeiboom gisteren ontvangen.
    Het ziet er prachtig uit!
    Reuze...  lees meer
Plaats een bericht
© 2007 - 2017 Budgetschilderij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel