Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Wil van den Heuvel
  Vandaag de schilderijen van De bedreigde zwaan en Oude vrouw en jongen met kaarsen mogen ontvangen. Wauw wat zijn ze mooi zeg. Super bedankt
 • Geplaatst door Dam. De Vreede
  Hartelijk dank! Zeer tevreden over het geschilderd doek van werk “Koster, “ heel goed gedaan!
 • Geplaatst door Mevrouw M. OKkerse
  Schilderij Moeder met Kind ontvangen, PRACHTIG.
  Ben er ontzettend blij mee.
  Groeten.
 • Geplaatst door R&M
  We hebben zojuist een prachtige reproductie van Sterrennacht boven de Rhône op mogen hangen. We zijn uitstekend geholpen en de levertijd was zoals vooraf was aangegeven. We zijn dan ook zeer tevreden.
 • Geplaatst door Arwin
  Tot volle tevredenheid een schilderij buiten de catalogus laten maken. Zeer tevreden mee.
 • Geplaatst door bvdh
  Waar worden de schilderijen geproduceerd?
 • Geplaatst door Rolf
  Twee vragen:
  1. Als de zijkant wordt meegeschilderd gaat dat dan van de voorkant van het schilderij af?
  2. Zit er standaard een ophanging bij (ijzerdraad of anders)?
 • Geplaatst door Ron Lippens
  Aangenaam verrast door de vroege bezorging. Degelijke verpakking, ook. Het schilderij zelf is van een hoogstaande kwaliteit en bezorgt mij veel plezier. Felicitaties aan de maker!
 • Geplaatst door Sjakie
  Wat een duidelijke en overzichtelijke webshop! Men kan zowel op kunststroming, schilder en als je niet weet wie het heeft geschilderd, ook op onderwerp zoeken. Makkelijker kan niet. Daarnaast zijn er ook schilderijen op voorraad, voor als je snel over een schilderij wil beschikken. Alles is na te schilderen. En dan die prijzen: mooi laag.
 • Geplaatst door Albert
  Is het mogelijk dat je het schilderij af kunt halen op het adres van budgetschilderij en de betaling daar kunt doen
  Ik wil namelijk mijn vrouw verrassen met een schilderij
 • Geplaatst door Brigitte Wigboldus-Hermann
  De hoedenwinkel van August Macke heb ik zaterdag ontvangen. Eerder dan verwacht, dus dat was een aangename verrassing. Het schilderij is werkelijk fantastisch. Niet gesigneerd natuurlijk, maar voor mij niet van de echte te onderscheiden.
  Ik ben er heel blij mee en kan iedereen aanraden eens een kijkje te nemen bij budgetschilderij.nl
 • Geplaatst door Adinda De Wit
  De Panorama von Giovanni Giacometti van Muottas Muragl is naar mijn wens nagemaakt. Het origineel is voor mij niet bereikbaar, het is in privat bezit en door de huidige eigenaar voor meerdere miljoenen gekocht. Hierdoor ook niet meer voor bewonderaars te zien. Het uitzicht van de berg Muottas Muragl is nog vol in tact. Giacometti heeft ervoor gekozen zijn eigen perspectief eraan te geven. Dit uitzicht is een van mijne vele favorieten in Zwitserland. Het schilderij/panorama, bestaande uit 4 delen is prachtig. De kleuren zijn fris en helder. De details zijn fantastisch neergezet. De sfeer is precies zoals de huidige situatie is. Het evenaart het origineel. Het resultaat is prachtig, en ik denk: Ik ben de eigenaar van het origineel eenvoudig te slim af. ha ha..
 • Geplaatst door E.Schmeits
  Zonder vooraf aangekondigd door DHL, het schilderij dinsdag ontvangen. De verpakking was op diverse plaatsen gescheurd, maar de binnenverpakking was zeer goed en veilig. Het schilderij zelf was ongeschonden en zag er prachtig uit. Zelfs de verf rook je nog! We zijn er blij mee. Nu nog een mooie lijst er omheen.
 • Geplaatst door Toos Schraven
  Zojuist de reproductie van Kadinsky (Geel rood blauw) ontvangen. Kan alleen maar zeggen dat het een prachtig schilderij is. Vaker bij Budgetschilderij een reproductie gekocht, altijd kwaliteit. Informatie over levering is prima. Wij zijn zeer tevreden.
 • Geplaatst door Nelly Poels
  Vanmorgen het schilderij ontvangen. Superspannend.
  Ik ben blij verrast, het is heel goed geschilderd. Prachtig!
  COMPLIMENT AAN DE SCHILDER!
  De verpakking en bezorging was TOP.
 • Geplaatst door A.E.Baltes
  Na op 29-11-2019 het eerste schilderij van Hermannus Koekkoek te hebben ontvangen enkele maanden geleden nog een replica van H. Koekkoek (1815-1885) besteld met wens van echt zomerse kleurstelling en goede detailweergave. Vandaag dit schilderij, Langs een rivier op een zonnige middag, ontvangen. Echt schitterend geschilderd, heerlijk zonnig, je waant jezelf zo in een 19-e eeuws hollands landschap langs het water met verschillende boten en kasteeltje op de achtergrond. Hans Steenbergen heeft de schilder heel goede instructies gegeven. En de communicatie met hem is vanouds altijd heel plezierig. Wederom een echte aanrader!!!!!
 • Geplaatst door Maud
  Heel erg bedankt voor m'n schilderij van Van Gogh. Hij is precies zo als in het museum, met van die dikke verf. Prachtig! Groetjes, Maud.
 • Geplaatst door Cor kievit
  Geachte Hans
  Zo net het schilderij ontvangen .Zeer goed verpakt ,schadevrij ontvangen
  Uitgepakt en met verbazing naar de kwaliteit van het schilderwerk gekeken
  Ben zeer tevreden .. Hartelijke dank en ik zal u zeker aanbevelen.
  Met de vriendelijke groeten Cor
 • Geplaatst door Henk van Dam
  Zaterdag in Velp opgehaald "De Kus" van Klimt. Het schilderij voldoet volledig aan onze verwachtingen en neemt inmiddels een prominente plaats in onze woonkamer in.
  We zullen "Budgetschilderij"zeker promoten bij onze vrienden en kennissen en komen zeker terug als we weer op zoek gaan naar een schilderij.
 • Geplaatst door Linda Burgerhout - Van der Zwaan
  Wauw! Dat was mijn eerste gedachte toen ik het schilderij zag. Echt prachtig! Ik ben er meer dan blij mee.
  Daarnaast ben ik heel tevreden met de service en de communicatie. Ik kom absoluut terug als ik weer een schilderij zoek.
  Hartelijke groet van Linda Burgerhout - Van der Zwaan
 • Geplaatst door Monica Haagsman
  Ik heb nog niet besloten welk schilderij ik graag wil bestellen...., dat komt nog wel.
  Eerst de nieuwsbrief, graag.
 • Geplaatst door Bart D.
  Bijzonder tevreden met het schilderij dat ik heb besteld. De kwaliteit van het schilderwerk is zeer goed, evenals de service en communicatie. Hartelijke dank en ik zal u zeker aanbevelen.
 • Geplaatst door Esther
  Geweldig schilderij van Voerman ontvangen. Ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit. Verder is het contact ook lekker duidelijk. Afspraak is afspraak. Als ik ooit weer een schilderij wil, kom ik zeker hier weer terug!! Bedankt!!
 • Geplaatst door Jaap R
  Heel mooi schilderij, we zijn zeer tevreden met het resultaat. Een aanwinst aan de muur, we genieten er van. Het schilderij is ook vakkundig ingelijst en heel goed verpakt voor de verzending. Bedankt hiervoor.
 • Geplaatst door Maarten
  Hans, hartelijk dank voor de twee prachtige Kandinsky schilderijen. De communicatie verliep naar mijn volle tevredenheid. Ga zo door Hans. Tot ziens, want ik kom hier zeker terug.
 • Geplaatst door E.P.M. Stouten
  Het schilderij ziet er erg mooi uit en fijn dat u zich aan de afgesproken tijdlijn hebt gehouden. Wel jammer dat ik nu zelf de boer op moet voor een passende lijst. Het zou fijn geweest zijn als ik die er meteen had kunnen bij bestellen.

  Met vriendelijke groeten Ed Stouten
 • Geplaatst door Theo N.
  De twee bestelde schilderijen van Bc. Koekoek zijn geweldig mooi geschilderd, exact volgens de afbeeldingen op uw site, ben zeer tevreden over het resultaat, ook de verpakking van de doeken was uitstekend te noemen, ook daar is veel zorg aan besteed. Heel veel dank.
 • Geplaatst door M.Salmi
  Ik heb een foto gemaakt van een monument die ik graag wil laten schilderen.
  Is dat mogelijk?
  Mvg
 • Geplaatst door Gert-Jan den Uijl
  Goedendag

  Wij zouden graag een kopie van de nachtwacht hebben
  Hoogte maximaal 2.40m en de lengte in verhouding daarvan
  Wat zou dat kosten?
  Is ergens de kwaliteit te zien?

  Met vriendelijke groet
  Gert Jan
 • Geplaatst door Eric
  Vanmorgen heb ik mijn schilderij van Van de Velde "de slag van Texel" ontvangen .
  Dank daar voor het zag er prachtig uit.
  Vriendelijke Groet
  van Eric uit Wijchen
 • Geplaatst door A.E.Baltes
  Vandaag de reproductie Aken op een kanaal in de zomer van H. Koekkoek ontvangen. In een groot formaat naschilderen van een klein origineel is goed gelukt. Het mooie schilderij hangt al te pronken aan de muur in mijn woonkamer. De service van Hans Steenbergen is prima! Een echte aanrader!
 • Geplaatst door Marga D.
  Bedankt Hans voor de 2 Vermeer schilderijen. Echt mooi! En prima communicatie over mn speciale wensen. Dank je wel!
 • Geplaatst door Sjaak S.
  Vandaag ontving ik een Kandinsky schilderij. Wauw wat perfect nageschilderd: grote klasse!! Niet alleen vanwege de kwaliteit is Budgetschilderij een echte aanrader, maar ook vanwege de prijs en de verpakkingswijze. Chapo!! Ga zo door.
 • Geplaatst door Bert Engelsman
  Misschien ook leuk om de tentoonstellingen in het oosten van het land op te nemen; bv. Rijksmuseum Enschede, Fundatie Zwolle en No More in Delden.In deze musea gaan deze maand nieuwe exposities open.
 • Geplaatst door B. Hartman
  Een replica van ' Vermeer , Het Melkmeisje' mogen ontvangen. Het resultaat van schilderij is uitstekend te noemen. Erg blij met de goede communicatie als mede het vakwerk welk is geleverd door het atelier. Wij zouden budgetschilderij zeker aanraden voor het verkrijgen van een hoogwaardig replica. Nogmaals dank.
 • Geplaatst door Frans Uijtdewillgen
  Negen weken naar uitgekeken 'Flaming June van Frédéric Leighton. Ik ben er blij mee.
 • Geplaatst door Eric uit Wijchen
  Wij hebben vandaag het schilderij Adele Bloch-Bauer van Klimt mogen ontvangen.
  Wij zijn er erg blij mee.
  Hebben het meteen in de woonkamer opgehangen.
  In de toekomst zullen we zeker nog een keer een kopie bij jullie bestellen
 • Geplaatst door S. Hankins
  Vandaag ontving ik de replica van het olieverfschilderij 'Vase with Poppies' van Vincent Van Gogh. Het schilderij is precies zoals ik voor ogen had en ik ben er zeer blij en tevreden mee. Ook de heldere communicatie, het meedenken over de wensen en de goede service zijn mij goed bevallen. Voor mij reden om nog een schilderij te laten maken. Voor wie van plan is een kwalitatief goede replica te laten maken voor een redelijke prijs, is budgetschilderij een aanrader!
 • Geplaatst door Jan en Willemien
  Dinsdag de reproductie van Kandinsky, Compositie VI ontvangen. Prachtig geschilderd. De kleuren zijn iets feller dan het origineel, maar het past prima in ons interieur. We zijn er heel blij mee en ontdekken elke dag weer iets nieuws in het schilderij ?
 • Geplaatst door W.F. Timmers
  Vandaag hebben we "De rode Paarden" van Franz Marc geleverd gekregen. Prachtig, zeer sprekend schilderij.
  Evenals de vorige levering van "Die gelbe Kuh" zijn we weer helemaal tevreden.
  Zal zeker niet de laatste keer zijn dat we iets bestellen.
 • Geplaatst door D.C.
  Mijn replica van Van Eyck ontvangen. Gefascineerd door de details, mooie levendige kleuren en een prachtig gezicht in m'n nieuwe huis.
 • Geplaatst door Theo B.
  Vorige week mijn Van Gogh ontvangen. Prachtig nageschilderd, met mooi dikke verf, net zoals de echte. Aanrader!
 • Geplaatst door J. Van de Hee
  We hebben een mooi schilderij ontvangen. Kinderen der zee. Helaas met wat beschadigingen op het doek.
  Dit proberen we een restaurateur te laten opknappen.
  Verder hebben we hierover goed overleg gehad met meneer Steenbergen en is dit naar tevredenheid afgehandeld. Zonder twijfel zou ik een tweede bestelling plaatsen.
 • Geplaatst door De smet Roger
  Hallo
  Ik had graag geweten of het schilderij vision d/automme 1893 van Victor Prouvé beschikbaar was?

  Groet Roger
 • Geplaatst door Petra en ruud
  Vandaag het schilderij 'Meisje in rode kimono, 1893 - 1895' van George Hendrik Breitner ontvangen. Monden vielen open en emoties gingen met ons aan de haal. Wat een voortreffelijke reproductie!

  Heel het proces, van het aannemen van de opdracht tot en met het verzenden, is een regelrechte aanrader. Chapeau.

  Met meer dan gemiddeld vriendelijke groeten,

  Petra en Ruud
 • Geplaatst door H.C de Roode
  Vrijdag ons schilderij ontvangen, het huishouden van Jan Steen. Bijzonder mooi exemplaar, de details en kleurstelling zijn van bijzondere kwaliteit. wij zijn er zeer blij mee!
 • Geplaatst door J. Meerhoff
  Onlangs ons tweede schilderij ontvangen, ditmaal een van Cornelis Springer.
  Wij waren verbaasd hoe mooi het resultaat is!
  Zeer tevreden klanten!

  Met vriendelijke groet.
 • Geplaatst door Cees van Riel
  Gisteren, 19-03-19 het schilderij "Le Moulin" van Francois Boucher ontvangen. Ik en mijn
  vrouw zijn erg tevreden over het eindproduct. Een klein detailpuntje wil ik toch vermelden.
  Op het origineel heeft de persoon rechts op het bruggetje een hengel of stok in de hand.
  Op de replica ontbreekt dit. De afgelopen 50 jaar heb ik genoten van het schilderij. Vooral
  als ik het nieuwe met het oude schilderij vergelijk blijkt de kwaliteit enorm toegenomen.
  Hopelijk blijft deze replica nog jaren in goede conditie.
  Bedankt!!!
 • Geplaatst door Nina Kroon
  Is het mogelijk om de bocht in de Herengracht van Springer in de maat van 40×60 te krijgen? En hoe veel z a l het dan kosten, mvg, Nina.
 • Geplaatst door chantal thiry
  Ik heb interesse in een schilderij, maar kan nog niet echt kiezen, vandaar dat ik al start met de nieuwsbrief
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 14-01-2021 - Vandaag de schilderijen van De bedreigde zwaan en Oude vrouw...  lees meer
 • 23-12-2020 - Hartelijk dank! Zeer tevreden over het geschilderd doek van werk...  lees meer
 • 09-12-2020 - Schilderij Moeder met Kind ontvangen, PRACHTIG.
  Ben er ontzettend blij mee.
  Groeten. lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

© 2007 - 2021 Budgetschilderij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel